Welcome to Official web site of maceodonian club shepherds
 
                             
 

Македонски

 

 
  WELCOME

    Contact

Почитувани посетители на страната и членови на клубот за повеќе информации и детали можете да пишете на следнава електронска пошта: mkgoklub@yaho.com

 
 
 

 
   
   

 

 

Sponsors

 
 
 
 
 
 
 
 Macedonian club for german shepherds