English

 

 
  ДОБРОДОЈДОВТЕ

    Изложби

Во организација на МКГО предвидено е одржување на специјализирана изложба на 28 Септември 2008 година. Изложбата и овој пат ќе ја суди реномиораниот судија: Г-дин Петер Фириц од Србија. За додатни информации контактрирајте на телефоните ++389 70 565-481 и ++389 70 679-070 доленаведениот mail: clubmkgo@mkgo.com.mk

Факс: ++389 2 3062-182